Skip to content

I vår bransje vet vi at livet er sårbart og skjørt.

En dag skal vi ta farvel, men alle andre dager skal vi leve. Derfor har vi et ønske om å bli flinkere til å si gode ting til hverandre. Vi i Wang vil gjerne benytte høytiden til å si takk til mennesker rundt oss som har gjort en spesiell innsats i en utfordrende tid. Med dette vil vi formidle at vi er takknemlig for den jobben nettopp dere har gjort, den omsorgen dere gir og for de mulighetene vi har fått til å samarbeide.

Sammen med våre samarbeidspartnere feirer vi livet og hjelper deg når man må ta farvel.

Sammen med Dyrebeskyttelsen tar vi oss av de etterlatte dyrene. Når noen går bort står ofte et dyr alene igjen. Hittil har ingen tatt ansvar for en god omplassering av de etterlatte dyrene. Derfor har vi opprettet et samarbeid hvor vi sikrer god adopsjon av etterlatte dyr sammen med Dyrebeskyttelsen. Kanskje du kunne tenke deg å adoptere et dyr som har blitt igjen? Kontakt oss eller Dyrebeskyttelsen.

X
X
X
X
X
X
X
X

Sammen med OBOS sikrer vi at alle kan få et verdig farvel, uansett hvilke ressurser du har, eller hvordan du vil prioritere. OBOS er medeier i vårt byrå og som OBOS medlem får du egne priser på våre tjenester og produkter.

Personlige seremonier er det vi kan best. Vi hjelper pårørende til å ta farvel på en måte som avspeiler et unikt levd liv. Gjennom seremoni, taler, musikk, sted, program, minnesamvær sørger vi for at et farvel blir en fin opplevelse der og da – og et personlig minne du kan ta med deg videre.

Sammen med Pensjonistforbundet sørger vi for at du får informasjon og kan ta stilling til et av livets vanskeligste valg, det å ta farvel, avslutte et kapittel, gå over i en annen tid. Som medlem i Pensjonistforbundet får man både gode avtaler, men ikke minst gratis rådgivning omkring alle spørsmål man måtte ha rundt livets siste fase.

Allehelgensnatt tente vi lys på gravene for de som selv ikke hadde anledning. Det er vår måte å gi tilbake til samfunnet på, hedre minnene og hjelpe våre medmennesker. Det gjør vi gratis og frivillig og når lysene tennes

WordPress Image Lightbox Plugin