Sang og musikk

Minner, trøst, glede, sorg, – få elementer i en seremoni bringer så mye med seg som musikk.
Mulighetene er mange og som en hjelp i prosessen har  Wang Begravelsesbyrå  har samlet  nær 150 forslag til musikk som kan være egnet .

Tilbehør sang og musikk

Wang Begravelsesbyrå vektlegger god kvalitet på fremførelse av musikk. Vi har et bredt kontaktnett av utøvere. Våre lydanlegg holder også god standard. Veiledende priser vil du se her.

Det er blitt mer vanlig å velge sang og musikk som avspeiler det levde liv. Vi håper vår oversikt over mulighetene gir godt grunnlag for valg av musikk til seremonien.
Mulighetene for å velge «fritt» avhenger av valgt seremoniform/livssyn. I en personlig seremoni står du fritt til å velge.

Velges seremoni knyttet til Den norske kirke, skal det normalt sett velges tre salmer, samt at det er mulig for øvrig musikalsk innslag som innledning, i forbindelse med minneordet midt i seremonien og til slutt. Skal seremonien avsluttes med gravlegging, er det normalt en salme også ved graven.

Allsang bør som regel akkompagneres, og øvrig musikk kan fremføres av solister eller ved avspilling gjennom lydanlegg. Vi hjelper deg med dette, – og du kan avmerke hva du ønsker i merknadsfeltet i bestillingen.

Du kan ringe oss hele døgnet på vår servicetelefon 23 16 83 30. Du kan også sende oss en e-post eller legge igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg.

RESERVÉR TID

Benytt kontaktskjemaet for å gjøre en avtale

RING OSS

Nå oss med en gang på 23 16 83 30

VI RINGER DEG

Legg igjen ditt telefonnummer