Historien vår

Veteranbil Wang Begravelsesbyrå
Veteranbilen til Wang begravelsesbyrå, en 1939-modell Chevrolet Master Deluxe.
Vi er stolte og ydmyke over vår lange historie. Wang Begravelsesbyrå er Norges eldste, stiftet av Kristian August Lyche Wang i 1877. Etter hvert ekspanderte Wang gjennom fusjoner med Nordstrand begravelsesbyrå og Olav Werner begravelsesbyrå, og har i dag 6 avdelinger i Stor-Oslo.Fra 2019 er Wang eid og drevet i kompaniskap med Fonus, men både merkenavn, profil og den unike ivaretakelsen av hver enkelt kunde vil utvikles videre.

Fra 1877 og frem til i dag

Kristian August Lyche Wang fra Vang i Valdres var bare 14 år gammel da han kom til Christiania for å ta forretningsutdannelse. Etter å ha drevet ulike virksomheter i hovedstaden et par tiår, så han behov for en aktør som på en profesjonell måte kunne hjelpe etterlatte med de praktiske sidene ved en gravferd. I 1877 stiftet han Wang Begravelsesbyrå.Byrået etablerte seg i Kirkegaten 10 og den første annonsen ble trykket i Morgenbladet 15. mai 1877.Etter Kristian A. L. Wangs død, ble byrået gjort om til aksjeselskap. Christian Meidell ble disponent. I 1951 overtok Palma og Torstein Schee begravelsesbyrået. Byrået flyttet inn i Jacob Aalls gate 42.

Fusjoner

I 1996 fusjonerte byrået med Nordstrand Begravelsesbyrå. Harald Schee, som da var disponent i Nordstrand Begravelsesbyrå as, overtok som administrerende direktør for den nye enheten som fikk navnet Nordstrand Wang – Kristiania Begravelses Bureau as. Harald Schee har en fremtredende rolle som faglig ansvarlig i driften av Wang begravelsesbyrå og Fonus’ norske virksomhet.I februar 2019 kom Fonus inn på eiersiden.I dag har Wang begravelsesbyrå 6 avdelinger:

Du kan ringe oss hele døgnet på vår servicetelefon 23 16 83 30. Du kan også sende oss en e-post eller legge igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg.

RESERVÉR TID

Benytt kontaktskjemaet for å gjøre en avtale

RING OSS

Nå oss med en gang på 23 16 83 30

VI RINGER DEG

Legg igjen ditt telefonnummer